Planuri Topografice De Situatie Sau De Amplasament, Studiu Topografic

Planuri Topografice De Situatie Sau De Amplasament, Studiu Topografic

New Survey executa planuri topografice pentru PUG, PUZ, PUD cu ajutorul statiilor LEICA si a sistemelor GPS GNSS RTK TRIMBLE.

Asadar, daca ai nevoie de un plan topografic, apeleaza la noi. Te informam cu privire la procedura, stabilim data pentru realizarea masuratorilor, iar apoi te poti concentra pe alte aspecte.

Echipa noastra se va ocupa de intregul process!


SUNA ACUM
0762.555.552

Ce trebuie sa stii:

  • Planurile topografice de situatie sau de amplasament se efectueaza prin ridicare topografica si contin informatii planimetrice: constructii, drumuri, curbe de nivel si retele edilitare.
  • Tehnologii utilizate: statiile totale, tehnologia GNSS, drone (fotogrametrie).
  • Realizam planuri de situatie planimetrice care contin informatii plane.
  • Cream planuri de situatie planimetrice si altimetrice care contin atat informatii plane, cat si informatii privind altitudinea punctelor masurate.

Cat dureaza

  • Ridicarea topografica se face in 3-4 zile de efectuarea masuratorilor si primirea documentelor necesare.
  • Avizarea ridicarilor topografice se efectueaza de catre Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara in 21 de zile lucratoare de la depunere in regim normal sau in 7 zile lucratoare in regim de urgenta.


SUNA ACUM
0762.555.552

STUDIU TOPOGRAFIC
Studiul topografic sau ridicarea topografica prezinta situatia reala din teren, masurata in coordonate nationale si se intocmeste fie la solicitatea autoritatilor avizatoare sau a autoritatii publice locale (primarie) si poate fi mentionat in certificatul de urbanism, fie la solicitarea unui investitor, persoana fizica, juridica sau institutie publica. Studiul topografic poate fi necesar in urmatoarele cazuri:

  • realizarea bransamentelor la apa, gaze, electricitate, canalizare;
  • incheierea contractului de inchiriere etc;
  • obtinerea autorizatiei de constructie sau demolare.


SUNA ACUM
0762.555.552

In baza studiului topografic (ridicarii topografice) poate fi introdusa in documentatia cadastrala forma geometrica a terenului, forma exacta a acestuia (unghiuri, lungimi ale laturilor, etc).

Studiul topografic (ridicarea topografica) capata valoare juridica in momentul avizarii acesteia de catre Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) de pe raza judetului unde se afla amplasamentul.

Cat costa
Afla cat costa un plan de amplasament sau plan de situatie al corpului de proprietate. Apasa aici:

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. Detalii aici.

Sunt de acord