Studii Geotehnice/ Foraje Geotehnice

Studii Geotehnice/ Foraje Geotehnice

New Survey efectueaza studii geotehnice necesare pentru obtinerea autorizatiei de constructiei pentru proiecte de reabilitare, consolidare, modernizare, reconditionare a imobilelor vechi sau pentru proiecte de constructie a unor cladiri noi.

Realizarea de studii geo, expertize geotehnice, monitorizări şi incercări şi analize de laborator geotehnic pentru construcţii civile, infrastructură, construcţii hidrotehnice, consolidarea terenurilor slabe de fundare şi stabilizarea alunecărilor de teren, face parte din obicetul nostru de activitate.

Pentru informatii detaliate, suntem la dispozitia voastra, solicitați o ofertă!


SUNA ACUM
0762.555.552

Ce trebuie sa stii:

  • Un studiu geotehnic cuprinde informatii referitoare la consistenta si structura solului, nivelul panzei de apa freatica si o serie de recomandari pentru realizarea proiectului tehnic.

Studiile geotehnice implica:

  • Efectuarea unuia sau mai multor foraje pe terenul unde urmeaza sa se realizeze constructia
  • Prelevarea de probe de pamant si apa
  • Analiza probelor de pamant si apa pentru identificarea urmatorilor factori: granulozitate, umiditate naturala, plasticitate, limita de curgere, limita de framantare, indice de plasticitate, indice de consistenta, indici de structura, greutate volumetrica, porozitate, indice de porozitate, grad de umiditate, caracteristici contractile, compresibilitate, coeficient de tasare specifica, tasare specifica la inundare, forfecare directa.
  • Interpretarea informatiilor obtinute si crearea unui raport geotehnic


SUNA ACUM
0762.555.552

Cat dureaza

  • 1-2 ore operatiuni fizice in teren
  • solutionare 5-7 zile lucratoare

Cat costa
Afla cat costa serviciul de studii geotehnice. Apasa aici:

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. Detalii aici.

Sunt de acord